- 6%
V skladišču dobavitelja

Immax NEO 07117-3 – MULTI BRIDGE PRO Smart Zigbee 3.0 v3 Tuya

38,09 

Availability: In StockŠe dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 37,64  (-0,45 )

Immax NEO SMART BRIDGE PRO v3 so možgani in središče sistema Immax NEO.

Predvidena dostava: 21.05.2024 - 24.05.2024

Po naročilu

Predstavitev

Opis izdelka

Odkrijte Immax NEO SMART BRIDGE PRO v3 – možgane in središče vašega pametnega doma!

Zdaj lahko brez omejitev izkoristite vse funkcije vašega pametnega doma z našim inovativnim Immax NEO SMART BRIDGE PRO v3. Ta izjemna naprava temelji na preizkušeni tehnologiji ZigBee 3.0 in Bluetooth, ki zagotavljata vrhunsko delovanje vašega pametnega doma.
Povežite se prek Wi-Fi, Bluetooth in ZigBee ter prevzemite nadzor nad svojim domom kar preko aplikacije Immax NEO PRO. Združljiva je z operacijskimi sistemi iOS in Android ter glasovnimi pomočniki, kot so Amazon Alexa, Google Assistant, Tuya in LIDL.

Immax NEO SMART BRIDGE PRO v3 je zasnovan tako, da omogoča povezavo vseh vaših pametnih naprav v eno centralno enoto. Z njim boste dosegli vrhunsko razsvetljavo, saj boste lahko preprosto prilagajali intenzivnost svetlobe, toplotni odtenek ter ustvarjali čudovite barvne kombinacije v različnih delih vašega doma.
Pametni nadzor je zdaj na dosegu vaših rok, ne glede na to, kje se nahajate. Uporabite naš Immax NEO SMART BRIDGE PRO v3 za zaklepanje vrat, nastavljanje alarma ali upravljanje žaluzij – vse to preprosto s klikom na vašem mobilnem telefonu.Odkrijte še več funkcij, vključno s senzorji in termometri, ter postanite nepremagljiva trdnjava s pomočjo naše nove funkcije, imenovane varnostna logika.

Immax NEO SMART BRIDGE PRO v3 deluje na protokolih ZigBee 3.0, Wi-Fi in BLE 5.0, kar zagotavlja stabilno in zanesljivo povezavo. Z vhodno napetostjo AC 230V 50-60Hz za vir ter 5V 1A za pametna vrata, bo vaš pametni dom deloval brezhibno.Ne odlašajte več, prenesite našo aplikacijo Immax NEO in postanite gospodar vašega pametnega doma. Uživajte v vrhunski tehnologiji, ki je enostavna za uporabo in vam omogoča popoln nadzor nad vašim domom. Immax NEO SMART BRIDGE PRO v3 – pametni dom še nikoli ni bil tako preprost!

Parametri

Proizvajalec Immax NEO
Material Plastika
Barva Bela
4,2 W
Nadzor prek telefonaBluetoothZigBeeTUYAWi-FiAlexa
Višina 15 mm
Širina 60 mm
Dolžina 60 mm
0,08 kg
IP20
Napetost 5 V
2
Garancijska doba 36 mesecev

NAVODILA BRIDGE

Podrobnosti

Teža 0,50 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.