- 6%
Na zalogi v skladišču

Immax NEO 07731L – Pametno stikalo NEO LITE WiFi Tuya

19,04 

Availability: In StockŠe dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 18,81  (-0,23 )

Poseben krmilnik za upravljanje svetlobe in drugih električnih naprav. Odsotni ste od doma in morate izvedeti stanje električnih naprav ali jih morate vklopiti ali izklopiti?

Predvidena dostava: 16.05.2024 - 21.05.2024

Predstavitev

Opis izdelka:
Predstavljamo vam poseben krmilnik, ki omogoča enostavno upravljanje svetlobe in drugih električnih naprav v vašem domu. Ta inovativni krmilnik vam omogoča nadzor nad električnimi napravami, tudi ko ste odsotni od doma. Ne glede na to, ali želite vklopiti ali izklopiti naprave, vam krmilnik omogoča, da to storite na daljavo, kadarkoli in od koderkoli.

S pomočjo aplikacije Immax NEO PRO na vašem telefonu boste imeli popoln nadzor in upravljanje vašega doma, ne glede na vašo lokacijo na svetu. Vse, kar potrebujete, je povezava Wi-Fi in mobilni telefon ter aplikacija Immax NEO PRO. To omogoča, da vaše domače naprave upravljate na daljavo, kar vam nudi izjemno udobje in prilagodljivost.

Brezžični doseg krmilnika je 30 metrov v neposredni vidljivosti in 10 metrov v naseljenih območjih. Tako boste imeli zanesljivo povezavo, ne glede na to, kje se nahajate v vašem domu.

Krmilnik je zasnovan za varno delovanje in podpira največji tok 16 A (3680W). To zagotavlja, da lahko brezskrbno uporabljate vaše električne naprave, ne da bi se bali preobremenitve.

Krmilnik je združljiv z različnimi platformami, vključno z iOS, Android, Amazon Alexa, bližnjicami Apple Siri, Google Assistant in Tuya. To omogoča, da ga lahko uporabite z vašo najljubšo pametno napravo in glasovnim asistentom, kar še dodatno olajša upravljanje vašega doma.

Za praktično in enostavno upravljanje električnih naprav in osvetlitve ne glede na vašo lokacijo, izberite naš poseben krmilnik za upravljanje svetlobe in električnih naprav. Ustvarite si pametno domače okolje in uživajte v brezskrbnem upravljanju svojih naprav!

Parametri

Proizvajalec Immax NEO
Material Plastika
Barva Bela
Daljinski upravljalnikTUYAAlexaPametna razsvetljavaWi-Fi
Višina 19 mm
Širina 40 mm
Dolžina 75 mm
0,06 kg
IP20
Napetost 230 V
Garancijska doba 36 mesecev

NAVODILA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.