- 12%
Na zalogi v skladišču

GoSmart Zunanja vrtljiva kamera IP-300 TORCH z wi-fi in lučko, črna

124,64 

Availability: In StockŠe dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 123,14  (-1,50 )
Predvidena dostava: 17.04.2024 - 22.04.2024
NAZAJ V TRGOVINO Šifra: H4055 Kategorija:

Predstavitev

Več o izdelku

 

Varnostna kamera in elegantno svetilo v enem

Iščete pametno varnostno kamero? Potrebujete tudi svetilo za osvetlitev pred vhodnimi vrati ali na terasi? Za vas imamo elegantno rešitev: varnostna pametna kamera IP-300 TORCH, ki je obenem tudi svetilo.

Kombinacija razsvetljave oz. svetila z možnostjo nastavitve intenzitete svetlobe od 200 do 1200 lm ter varnostne kamere s širokokotnim vrtljivim objektivom, ločljivostjo Full HD in nočnim vidom je odlična in praktična izbira. IP-300 TORCH omogoča učinkovito osvetlitev in pregled nad nadzorovanim območjem.

 

Napredne varnostne funkcije

Vam varnost, nadzor in brezskrbnost veliko pomenijo? Želite imeti stalen pregled in nadzor tudi v času vaše odsotnosti?

Pametna kamera IP-300 TORCH omogoča inteligentno zaznavanje gibanja. Če je naprava aktivirana, vas z obvestilom na vaš mobilni telefon opozori na zaznano gibanje v vidnem polju kamere. Omogoča shranjevaje posnetkov na micro SD kartico s kapaciteto do 128 GB. Posnetke lahko shranjujete tudi v oblaku.

S pomočjo inteligentnega sledenja gibanja prejmete kar najboljši posnetek premikajočega se predmeta.

Na daljavo lahko preko aplikacije sprožite vgrajeni alarm z glasnostjo do 120 dB. Tako lahko odvrnete roparja, vandala ali drugega nezaželenega gosta.

 

Prilagajanje svetilnosti

Kamera IP-300 TORCH učinkovito osvetli okolico. Svetilnost v razponu od 200 do 1200 lm lahko prilagajate s pomočjo mobilne aplikacije.

Senzor PIR ob zaznavi gibanja samodejno vklopi/izklopi osvetlitev. Izdelek podpira tudi morebitne razširitve – upravljanje svetlobnega vira s pomočjo pametnega stikala.

Eleganten in brezčasen dizajn pametne kamere IP-300 TORCH omogoča skladnost tako z modernim kot tudi tradicionalnim ali vintage stilom.

Barven prikaz podnevi in ponoči

Pametna kamera IP-300 TORCH z ločljivostjo Full HD zagotavlja kakovost posnetkov v vseh svetlobnih pogojih. Dinamična prilagoditev svetlosti in enakomerna infrardeča osvetlitev do razdalje 10 metrov so lastnosti, ki omogočajo ostro in jasno sliko brez popačenj tudi v popolni temi. Ko PIR senzor zazna gibanje, se samodejno vklopi osvetlitev, vgrajena varnostna kamera pa hkrati prične s snemanjem. S pomočjo učinkovite osvetlitve kamera zagotavlja posnetek v barvah tudi v času, ko je zunaj popolna tema.

Varnostna kamera IP-300 TORCH kvalitetne izdelave je odporna na vse vremenske razmere. Po zaslugi izdelave iz trpežnih materialov in visoke stopnje zaščite IP65 je kamera lahko izpostavljena močnemu dežju in sneženju.

Uporabna v številnih situacijah

Pametna kamera IP-300 TORCH z vidnim kotom 130° in samodejno rotacijo do 120° zagotavlja optimalno usmeritev na premikajoči se objekt.

S pomočjo vgrajenega mikrofona in zvočnika z obiskovalci preko mobilne aplikacije komunicirate na daljavo.

Ko vas v času vaše odsotnosti obišče voznik dostavne službe, ga lahko napotite k sosedu, ki bo namesto vas prevzel paket, ali pa ga prosite, da vas počaka, v kolikor ste v bližini.

Enostavna namestitev

Pametna kamera IP-300 TORCH je namenjena stenski montaži in omrežnemu napajanju 230 V.

Po namestitvi kamere na izbrano lokacijo jo le še povežete z vašim WiFi omrežjem in seznanite z mobilno aplikacijo EMOS GoSmart, ki je brezplačno dostopna na spletu v App Store ali na Google Play (tako za operacijski sistem Android kot tudi iOS). Nastavitve so enostavne in uporabniku prijazne.  Združljivost z Amazon Alexa in Google Assistant vam omogoča tudi glasovno upravljanje.

Spoznajte EMOS GoSmart

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Razširite ga lahko tudi z drugimi pametnimi napravami v okviru EMOS GoSmart. Vse naprave so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam s številnimi funkcijami in opcijami olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

EMOS GoSmart

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.