- 12%
Na zalogi v skladišču

GoSmart Zunanja vrtljiva kamera IP-200 SNAP z wi-fi

114,17 

Availability: In StockŠe dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 112,80  (-1,37 )
Predvidena dostava: 17.04.2024 - 22.04.2024
NAZAJ V TRGOVINO Šifra: H4053 Kategorija:

Predstavitev

Več o izdelku

 

Univerzalna varnostna kamera

Iščete multifunkcijsko varnostno kamero, s katero bi poskrbeli za varnost v okolici vaše hiše ali nadzor notranjih prostorov vašega doma, pisarne, garaže ipd.. Univerzalna pametna kamera IP-200 SNAP je nedvomno dobra izbira, saj je opremljena s številnimi inteligentnimi varnostnimi funkcijami. Omogoča zanesljiv in stalen nadzor na daljavo preko aplikacije.

Inteligentna funkcija zaznavanja gibanja in zvokaenostavna namestitev in možnost uporabe tako v zaprtih prostorih, kot tudi na prostem so osnovne karakteristike te naprave. Njene prednosti so širokokotni objektiv, visoka ločljivost Full HD in nočni vid.

Inteligentno zaznavanje gibanja in zvoka

Pametna kamera IP-200 SNAP je odličen pripomoček, ki poskrbi za občutek varnosti, saj vam omogoča stalen vpogled ne glede na to, kje se nahajate. S pomočjo funkcije inteligentnega zaznavanja gibanja in zvoka boste obveščeni o zaznavi kakršnihkoli premikov ali zvokov. Na vaš mobilni telefon prejmete obvestilo, hkrati pa se opcijsko sproži shranjevanje video posnetkov na micro SD kartico s kapaciteto do 128 GB. Seveda pa se lahko odločite za hrambo posnetkov v oblaku. Naprava ima vgrajen mikrofon in zvočnik, kar vam omogoča komunikacijo na daljavo. Z glasovno komunikacijo lahko odvrnete roparja ali ukrotite vašega hišnega ljubljenčka.

Opcijsko lahko aktivirate le zaznavanje oseb. V tem primeru ne boste prejemali nepotrebnih obvestil o gibanju hišnih ljubljenčkov ali drugih živali. V nastavitvah lahko določite vidno polje oz. želeno območje zaznavanja gibanja.

S pomočjo tehnologije WebRTC so vse funkcije kamere, vključno z glasovno in video komunikacijo v realnem času, na voljo tudi preko spletnega brskalnika.

 

Različne možnosti namestitve

Pametno kamero IP-200 SNAP enostavno postavite na mizo, polico ali omaro. Možnosti namestitve so skorajda neomejene. Kameri sta priložena dva nosilca, ki omogočata namestitev na steno, strop, deblo drevesa, steber, itd.

 • Standardni nosilec za kamero se uporablja za namestitev kamere na lokacijah, kjer naj bi bila kamera trajno nameščena brez prenašanja in nameščanja na druga mesta.
 • Magnetni nosilec pa uporabite v primeru, v kolikor nameravate spreminjati mesto postavitve kamere. Brez kakršnegakoli orodja kameri spremenite zorni kot ali pa jo snamete in prenesete na drugo lokacijo. Magnetni nosilec omogoča številne možnosti in enostavno spreminjanje lokacije. Primer: Na streho garaže pritrdite magnetni nosilec in kamera bo nadzorovala vašo dovozno pot. Se odpravljate na počitnice? Kamero enostavno snamete z nosilca in jo postavite na polico v notranjem prostoru, ki ga želite nadzorovati v času vaše odsotnosti.

 

Odpornost na vse vremenske razmere

Pametna kamera IP-200 SNAP kvalitetne izdelave je izjemno trpežna in odporna na vse vremenske razmere. Poleg kvalitetnih materialov jo odlikuje izjemno visoka stopnja zaščite IP65, kar pomeni, da je prahotesna in vodotesna. Brez skrbi jo lahko namestite tudi na mesto, kjer bo izpostavljena močnemu dežju ali sneženju.

Gumiran spodnji del kamere prepreprečuje, da bi naprava zdrsnila z gladkih površin in se poškodovala.

 

 

 

Popolna slika podnevi in ponoči

Pametna kamera IP-200 SNAP z vidnim kotom 130° in visoko ločljivostjo Full HD poskrbi za odličen prikaz in jasne posnetke.

Dinamični nočni vid do 10 metrov in infrardeča svetloba sta pomembni karakteristiki te kamere. Kakovost posnetkov je zagotovljena ne glede na svetlobne razmere.

Kamera bo poskrbela za varnost in nadzor, vi pa se boste lahko posvetili vašim službenim in drugim obveznostim ali pa se prepustili brezskrbnemu uživanju na dopustu.

Napajanje kamere

Na mestu, kjer bi želeli imeti varnostno kamero nimate možnosti priklopa na električno omrežje? Iščete ustrezno kamero? Ne skrbite, našli ste jo. Kamero IP-200 SNAP lahko namestite kamorkoli, saj ne potrebuje električnih kablov. Napaja se s pomočjo Li-ionske baterije z izjemno zmogljivostjo 9 600 mAh in večmesečno življenjsko dobo. Kamero oz. polnilno baterijo napolnite s pomočjo priloženega micro USB kabla, kar je zelo priročno.

Po namestitvi kamere na izbrano lokacijo jo le še povežete z vašim omrežjem WiFi in seznanite z mobilno aplikacijo EMOS GoSmart, ki je brezplačno dostopna na spletu v App Store ali na Google Play (tako za operacijski sistem Android kot tudi iOS). Nastavitve so enostavne in uporabniku prijazne. Združljivost z Amazon Alexa in Google Assistant vam omogoča tudi glasovno upravljanje.

Spoznajte EMOS GoSmart

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Razširite ga lahko tudi z drugimi napravami v okviru EMOS GoSmart. Vse naprave so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam s številnimi funkcijami in opcijami olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

EMOS GoSmart

 

Z veseljem vam bom svetoval
Tehnična vprašanja
 • Zaupanja vreden partner
  Zaupanja vreden partner
 • Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
  Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
 • Hitra dostava
  Hitra dostava
 • Strokovna podpora in servis
  Strokovna podpora in servis
Drugi parametri
tip izdelka #
# da
montaža na steno + za postavitev
napajanje kamere #
# da
nočno snemanje da
# #
snemalni element kamere #
barva bela
širina 58 mm
# 58 mm
# 94 mm
vidni kot kamere 130°
# da
zaščita IP65
# 1 kos, škatla
ločljivost kamere 1 920 × 1 080
zaznavanje gibanja da
zaznavanje zvoka ne
# ne
# ne
# Android, iOS
kompatibilnost EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, IKEA, odprti sistem
protokol Wi-Fi
# da
# da
# #
# da
# #
# 2 leti
# da
ostale funkcije
glasovna komunikacija dvosmerni
# da
# ne
# ne
# ne
# da
sledenje gibanju (tracking) ne
# #
motorizirano vrtenje ne
# ne
# #
# da
# 120°
# 9 metrov
# #
# da
# ne
# #
Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.