- 12%
Na zalogi v skladišču

GoSmart vrtljiva otroška varuška IP-500 GUARD z monitorjem in wi-fi

208,44 

Availability: In StockŠe dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 205,94  (-2,50 )
Predvidena dostava: 23.04.2024 - 26.04.2024
NAZAJ V TRGOVINO Šifra: H4052 Kategorija:

Predstavitev

Več o izdelku

 

Za varnost vaših najmlajših

Želite imeti pregled nad dogajanjem v otroški sobi? Možnost, da se kjerkoli in kadarkoli prepričate, da je z otrokom vse vredu, je neprecenjiva.

pametno elektronsko varuško IP-500 GUARD boste poskrbeli za varnost vaših najmlajših. Naprava vam omogoča vpogled ne glede na to, kje se nahajate. Tako boste povsem brez skrbi, da so vaši najdražji na varnem. Prepričale vas bodo napredne funkcije v kombinaciji s prikupnim dizajnom in obliko, ki bo všeč tudi otrokom. Na vašem mobilnem telefonu ali priloženem LCD zaslonu boste imeli popoln pregled nad dogajanjem v otroški sobi.

Sodobne funkcije zaznavanja gibanja ter inteligentnega zaznavanja zvoka in joka vas opozorijo na povečano aktivnost vašega dojenčka. Obveščeni boste o budnosti ali joku vašega dojenčka. Naprava lahko pomaga pri ponovnem uspavanju, v kolikor se otrok prebudi prezgodaj. Elektronska varuška namreč omogoča komunikacijo na daljavo, zato otroka lahko ogovorite, mu zapojete pesmico ali pa predvajate eno izmed shranjenih uspavank. Vse bolj priljubljen je “beli šum”, ki otroke spominaja na zvoke v času bivanja v maminem trebuhu.

 

 

 

Posnemite dragocene trenutke

Objektiv elektronske varuške IP-500 GUARD z vidnim kotom 100° in možnostjo vrtenja vzdolž dveh osi omogoča optimalno usmeritev na vašega malčka.

Kakovost posnetkov zagotavlja visoka ločljivost kamere (1280 × 720 p). Pregledujete jih lahko na vašem mobilnem telefonu ali LCD zaslonu.

Želite posneti prikupno igro vaših otrok, ne da bi jih pri tem zmotili? S kamero elektronske varuške je to povsem enostavno. Otroke lahko posnamete, ne da bi vas opazili. Posnetke nato lahko shranite na micro SD kartico s kapaciteto do 128 GB. Omogočeno je tudi shranjevanje v oblaku.

Brezskrbnost in vpogled kjerkoli in kadarkoli

Izvrstno kakovost slike v vseh svetlobnih pogojih zagotavljata dinamična prilagoditev svetlosti in enakomerna infrardeča osvetlitev do 10 metrov. Tudi osvetlitev v ozadju ali popolna tema ne vplivata na kakovost slike.

Priloženi 5″ LCD zaslon za svoje delovanje ne potrebuje povezave z domačim WiFi omrežjem. Tako ga lahko prosto prenašate in uporabljate tudi na potovanjih.

Kamera z gumijastim ohišjem in prikupnimi ušeski bo lep dekorativni element v otroški sobi, hkrati pa bo gumijasto ohišje zaščitilo elektronsko varuško pred poškodbami v primeru padca na tla.

 

Napredno zaznavanje

Pametna elektronska varuška IP-500 GUARD omogoča inteligentno zaznavanje gibanja, zvoka, temperature in vlage. Ko senzorji zaznajo nenavadno aktivnost, npr. jok, gibanje ali spremembe temperature in vlažnosti, na vaš mobilni telefon in priloženi LCD zaslon prejmete obvestilo. Z otrokom lahko komunicirate tudi na daljavo. Omogočena je dvosmerna glasovna komunikacija. Vaš glas bo otroka pomiril in potolažil.

V nastavitvah lahko omejite območje zaznavanja gibanja, kar je dobrodošlo predvsem v situacijah, ko otrok v sobi ni sam oz. želite preprečiti nanehno pošiljaje nezaželenih obvestil o zaznavi drugih oseb. Območje zaznavanja gibanja omejite npr. le na posteljico, v kateri spi otrok.

Multifunkcijska naprava za dober spanec

Nekateri dojenčki ob uspavanju potrebujejo popolno tišino, spet drugi lažje in hitreje zaspijo ob prijetnih zvokih ali melodijah. Pametna elektronska varuška IP-500 GUARD ponuja številne opcije. Vse bolj popularen je “beli šum”, ki naj bi dojenčka pomirjal in tolažil. Na voljo je tudi več prenastavljenih melodij, ki otroka pospremijo v spanec.

Elektronska varuška lahko služi tudi kot nočna lučka, ki omogoča nastavitev jakosti in barve svetlobe. Naprava ima tudi vgrajene senzorje za merjenje vlažnosti in temperature v zraku, zato se boste vedno lahko prepričali, ali so v otroški sobi zagotovljeni optimalni pogoji za dober spanec.

 

Enostavna namestitev in napajanje

Napravo lahko postavite na mizo, polico, predalnik itd., lahko pa jo namestite tudi na strop. Z aplikacijo EMOS GoSmart na mobilnem telefonu in LCD zaslonu preprosto spremenite orientacijo slike.

Enota z LCD zaslonom se napaja s pomočjo priložene 3.000 mAh baterije, ki zagotavlja dolgotrajno delovanje.

Enoto s kamero polnite s prav tako priloženim USB kablom in adapterjem. Elektronsko varuško IP-500 GUARD lahko uporabljate tudi na prostem, npr. ko greste kampirat, saj jo lahko polnite tudi s pomočjo prenosne polnilne enote (powerbank).

Spoznajte EMOS GoSmart

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Razširite ga lahko tudi z drugimi napravami v okviru EMOS GoSmart. Vse naprave so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam s številnimi funkcijami in opcijami olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

EMOS GoSmart

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.