- 12%
Na zalogi v skladišču

GoSmart Hišni brezžičen video zvonec IP-09C z wi-fi

156,07 

Availability: In StockŠe dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 154,19  (-1,88 )
Predvidena dostava: 17.04.2024 - 22.04.2024
NAZAJ V TRGOVINO Šifra: H4031 Kategorija:

Predstavitev

Več o izdelku

 

Multifunkcijski pametni zvonec

Pametni video zvonec IP-09C, ki spada v sklop izdelkov linije EMOS GoSmart vam omogoča nadzor, varnost in udobje odpiranja vrat na daljavo. Ena izmed prednosti je tudi dvosmerna glasovna komunikacija z obiskovalci.

Med številnimi funkcijami je funkcija zaznavanja gibanja, ki jo lahko poljubno vklopite ali izklopite. Ko kamera zazna gibanje pred vašimi vhodnimi vrati, na vaš mobilni telefon ali tablico prejmete obvestilo.

Upravljanje vratne ključavnice na daljavo je dobrodošlo v številnih situacijah, ko vas ni doma.

Z video zvonecem IP-09C lahko enostavno nadomestite kar vaš obstoječi žični zvonec.

 

Inteligentno zaznavanje oseb

Pametni zvonec IP-09C je opremljen s senzorjem gibanja. Ob zaznavi premikanja na vaš mobilni telefon prejmete obvestilo s fotografijo obiskovalca. Hkrati se lahko sproži tudi snemanje na micro SD kartico, možno pa je tudi shranjevanje v oblaku. Posnetke lahko kadarkoli pregledate in preverite dogajanje pred vašimi vhodnimi vrati.

S pomočjo inteligentne funkcije zaznavanja oseb ne boste prejemali nepotrebnih obvestil ob zaznavi gibanja živali ali mimovozečih vozil.

Komunikacija z obiskovalci na daljavo

S pomočjo vgrajenega mikrofona, zvočnika in kamere vam pametni zvonec IP-09C omogoča, da preko aplikacije na vašem mobilnem telefonu vzpostavite dvosmerno glasovno komunikacijo z obiskovalci. Ta karakteristika je dobrodošla v številnih primerih. Npr., ko vas v času vaše odsotnosti obišče voznik dostavne službe, ga lahko napotite k sosedu, ki bo namesto vas prevzel paket, ali pa ga prosite, da vas počaka, v kolikor ste v bližini.

Z video zvoncem IP-09C na daljavo upravljate tudi električno ključavnico. Če otrok ob vrnitvi iz šole ugotovi, da je pozabil ključe, mu na daljavo odprete vrata, ne glede na to, kje se nahajate. 

Popolna slika podnevi in ponoči

Se prestrašite, ko v poznih urah zazvoni zvonec? Vas zmrazi ob misli, da bi odklenili in odprli vrata, ne da bi vedeli, kdo stoji na drugi strani vrat? Te skrbi so sedaj odveč. Z video zvoncem IP-09C vedno lahko preverite, komu boste odprli vrata. Tudi v popolni temi bo kamera s funkcijo IRnočnim vidom (do razdalje 4m), ločljivosto Full HD (1080p) in vidnim kotom 110°, ter senzorjem CMOS, zagotavljala ostro in jasno sliko brez izkrivljanj.

Alarm in odpornost na vremenske vplive

Pametni video zvonec IP-09C kvalitetne izdelave je izjemno trpežen in odporen na vse vremenske vplive. Stopnja zaščite je IP44, kar pomeni, da je primeren tudi za zunanjo montažo na mestih, kjer je izpostavljen dežju ali snegu.

Zunanja enota s kamero je dobro zaščitena tudi pred vandalizmom oz. kakršnimkoli nezaželenim posegom v napravo. Ob sami namestitvi zunanjo enoto dodatno pritrdite s priloženim varnostnim vijakom, naprava pa je opremljena tudi z zvočnim alarmom (85dB) proti vdoru. Alarm se sproži, ko se stik med video zvoncem in nosilcem prekine, kar zanesljivo odvrne vsakega vandala ali roparja. Funkcijo zaščite z alarmom lahko s pomočjo aplikacije EMOS GoSmart tudi izključite.

Lahka namestitev

Zunanja enota video zvonca IP-09C s kamero je odlična rešitev, saj zaradi 12 V napajanja lahko nadomesti obstoječi zvonec. Omogoča namreč povezavo s kabli vašega žičnega zvonca.

Notranja enota oz. brezžični zvonec se napaja s pomočjo navadnih alkalnih baterij AA.

Po namestitvi naprave na izbrano lokacijo jo le še povežete z vašim omrežjem WiFi in seznanite z mobilno aplikacijo EMOS GoSmart, ki je brezplačno dostopna na spletu v App Store ali na Google Play (tako za operacijski sistem Android kot tudi iOS. Nastavitve so enostavne in uporabniku prijazne. Združljivost z Amazon Alexa in Google Assistant vam omogoča tudi glasovno upravljanje.

 

Spoznajte EMOS GoSmart in oblikujte pametni dom

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Razširite ga lahko tudi z drugimi napravami v okviru EMOS GoSmart. Vse naprave so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam s številnimi funkcijami in opcijami olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

 

EMOS GoSmart

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.