- 12%
Na zalogi v skladišču

GoSmart Brezžični sobni termostati P56211 z wi-fi

124,64 

Availability: In StockŠe dodatni popust za: Plačilo po predračunu (TRR) 123,14  (-1,50 )
Predvidena dostava: 16.07.2024 - 19.07.2024
NAZAJ V TRGOVINO Šifra: P56211 Kategorija:

Predstavitev

Več o izdelku

 

Pametni brezžični termostat

Z izbiro ustreznega termostata učinkovito zmanjšate stroške in prihranite. Termostat P56211 je odlična izbira, saj vam poleg prihranka omogoča popoln nadzor in napredno upravljanje sistemov ogrevanja in hlajenja. Pametni termostat z možnostjo upravljanja na daljavo vam omogoča brezskrbnost in udobje bivanja.

Termostat P56211 spada v linijo izdelkov EMOS GoSmart. Upravljate ga lahko preko brezplačne mobilne aplikacije EMOS GoSmart, ki je združljiva tako z operacijskim sistemom Android kot tudi sistemom iOS. Enostavno ga povežete z vašim Wifi omrežjem in celotno delovanje termostata nadzorujete preko mobilne aplikacije. Ena izmed prednosti termostata je tudi združljivost z Google Assistant in Amazon Alexa. S tem je omogočeno tudi glasovno upravljanje.

Namestitev je enostavna, prav tako nastavitve, saj je termostat zasnovan z namenom, da bi bil uporabniku čimbolj prijazen. S svojim diskretnim, vendar elegantnim in sodobnim dizajnom se lepo poda prav vsakemu stilu notranje opreme.

Napredne funkcije, pametno upravljanje

Regulacija, ki sledi vaši željam in načinu bivanja. Topla kopalnica v jutranjih urah, prijetna temperatura, ko se po napornem dnevu vrnete domov, pred spanjem pa nižja temperatura v spalnici za kakovosten spanec? Za kar največje udobje z inteligentnim časovnikom nastavite željeno temperaturo za posamezne ure, dneve in prostore.

Termostat omogoča kalibracijo oziroma umerjanje temperature. Na zaslonu primerjalno prikaže podatke, ki se nanašajo na temperaturo izmerjeno s pomočjo termostata in podatke, ki jih izmeri druga naprava (npr. termometer ali vremenska postaja).

 

Samodejna regulacija temperature na daljavo

Pametni termostat P56211 lahko s pomočjo 16A stikalnega releja upravlja tudi naprave z večjimi obremenitvami, kot so IR paneli ali grelne plošče.

Termostat lahko na podlagi vaše trenutne lokacije GPS samodejno aktivira ogrevanje ali hlajenje. Ob vašem prihodu bodo temperature v vašem domu vedno optimalne.

Skrb, da ste ob odhodu na dopust pozabili zmanjšati ali izklopiti ogrevanje, bo s tem termostatom povsem odveč. Aplikacija na vašem mobilnem telefonu ali tablici omogoča enostavno upravljanje termostata na daljavoUživajte brezskrbno na vašem dopustu, saj bo za udobje bivanja poskrbel vaš pametni termostat. V hladnejšem obdobju leta vas bo po oddihu pričakal optimalno ogret dom, v vročih dnevih pa se boste z dopusta vrnili v prijetno ohlajene bivalne prostore.

Pregleden in osvetljen zaslon

Brezčasen dizajn termostata P56211 in pregleden prikaz podatkov na velikem in osvetljenem zaslonu so prednosti tega modela za vse tiste, ki jim veliko pomeni tudi sam izgled termostata.

Njegovo upravljanje je kljub številnim funkcijam preprosto, s pomočjo “Backlit display” karakteristike pa termostat zlahka upravljate tudi ponoči, ne da bi prižgali luč v prostoru.

 

Hitra namestitev v nekaj minutah

Vas skrbi, da bo bo namestitev zapletena? Vas kar zmrazi ob misli, da bi morali povezovati kable? Vse skrbi so odveč. Brezžično zasnovan termostat lahko postavite v katerikoli prostor. Termostat enostavno postavite na polico ali pa ga s pomočjo priloženih vijakov privijete na steno. Za napajanje termostata tudi ne potrebujete baterij, saj ga prek mikro USB kabla priključite v omrežje. V nekaj minutah lahko povsem sami, brez pomoči električarja, namestite termostat.

Po namestitvi termostat le še povežete z vašim omrežjem WiFi in ga upravljate s pomočjo mobilne aplikacije GoSmart, ki je brezplačno na voljo v App Store ali na Google Play. Združljivost z Google Assistant in Amazon Alexa vam omogoča tudi glasovno upravljanje.

 

Spoznajte EMOS GoSmart

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Odločite se lahko tudi za druge pametne naprave, ki so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

EMOS GoSmart

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.