Kako najhitreje pridobim ponudbo z vsemi POPUSTI in AKCIJAMI ?

Da vam lahko izdelamo PONUDBO z vsemi POPUSTI in AKCIJIJSKIMI CENAMI je nujno potrebno SPLETNO NAROČILO. Redne maloprodajne cene so namreč od Spletnih cen v povprečju dražje za približno 20% ! Da vam v ponudbi lahko priznamo spletne in akcijske cene pa morate izvesti  SPLETNO NAROČILO, ki pa vas še vedno ne obvezuje k nakupu.

SPLETNO NAROČILO izvedete tako, da izbrani izdelek dodate v košarico, označite plačilo po PREDRAČUNU, ter v polje KUPONI vpišete vse kode za akcije in popuste. Kode so običajno navedene ob slikici izdelka. Pod opombe spletnega naročila zapišite želim ponudbo/predračun. V kolikor želite ponudbo na ime vašega podjetja, je pomembno da pred oddajo naročila vpišete v podatke plačnika tudi davčno številko vašega podjetja.

Ko oddate spletno naročilo najprej na vaš e-mail naslov prejmete povzetek celotnega spletnega naročila z vsemi popusti. Nato pa običajno še isti delovni dan iz našega računovodstva prejmete original PONUDBO /PREDRAČUN, ki jo lahko uporabite za morebitno pridobivanje kreditov ali subvencij oziroma za plačilo na naš transakcijski račun.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja