Immax NEO

Funkcije svetil Immax NEO na vaši dlani

Pametni dom z Immax NEO

Immax NEO izpolnjuje vse parametre najsodobnejše rešitve pametnega doma. Vsaka gospodinjska naprava je v vaši moči. Nadzorujete njihove funkcije in spremljate njihovo porabo.

Pri tem vam bo pomagala aplikacija Immax NEO PRO. Prenesete jo lahko na svoj telefon ali tablico. Najdete jo v App Store ali Google Play.

Immax NEO in Immax NEO LITE serija

Dizajnerska razsvetljava, sistem kamer, varnostni elementi, ogrevanje, krmilni elementi, LED žarnice in še mnogo več. V serijah Immax NEO in Immax NEO LITE boste našli celotno paleto naprav, s katerimi boste svojemu domu dodali besedo pametno.

Pametni dom Immax NEO je zasnovan tako, da lahko posamezne elemente povežete v eno nadzorovano enoto. Vse nadzira aplikacija Immax NEO PRO. To vsem napravam omogoča medsebojno komunikacijo brez dajanja posebnih ukazov. Samo izkoristite avtomatizacijo in dom se bo nadzoroval sam.

Na primer, ko zjutraj vstanete, lahko sproži verigo reakcij, ki ste jih nastavili. V določenih prostorih se bodo prižgale luči z določeno jakostjo, temperatura se bo sama dvignila na prijetne stopinje, kamere bodo izključile zaznavanje gibanja in začelo se bo zunanje namakanje glede na trenutno vremensko napoved.

Ne bojte se povezovanja

Pametni dom gre še naprej. Naprave različnih proizvajalcev komunicirajo v različnih stilih. Immax NEO rešuje problem s posebno tehnologijo TUYA. Lahko poveže izdelke, ki delujejo na ZigBee, WiFi in Bluetooth Mesh. Hkrati je združljiv z vsemi razširjenimi sistemi glasovnega upravljanja, ki vključujejo Applove bližnjice Siri, Amazonovo Alexa in Google Assistant.

Immax NEO se bo v prihodnje povezoval tudi s platformo Matter. Tako bo njegova kompatibilnost še boljša. Je prva platforma, ki lahko združuje vse izdelke Smart Home v eni enoti.

Nadzor aplikacije

Upravljanje Immax NEO PRO je preprosto, intuitivno in na voljo iz katerega koli konca sveta. Poleg lastnika s polnimi pravicami lahko aplikacijo nadzirata še dva skrbnika z enakimi pooblastili in do 10 navadnih uporabnikov z omejenimi pravicami. Dodate lahko na primer vse svoje družinske člane. Immax NEO PRO je združljiv s sistemoma glasovnega upravljanja Google Home in Amazon Alexa.

 

Na domači strani aplikacije boste našli naslednje kategorije:

  1. Ko vklopite aplikacijo, boste videli trenutno varnostno nastavitev, priljubljene naprave in kamero. Vse to boste našli v razdelku »Safety«.
  2. Vse naprave v vašem domu si lahko ogledate v kategoriji »Room«.
  3. Druga kategorija »Smart scenes« vam ponuja možnosti pri nastavitvah scene in avtomatizaciji.
  4. V kategoriji »News« boste videli obvestila in novosti v aplikaciji.
  5. V aplikaciji je na novo dodana tudi kategorija »Shopping center«, kjer lahko enostavno kupite naprave Immax.
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja